Hero
×
Ga terug naar het overzicht

Marketing is mijn leven

Marketing speelt al voor een lange tijd een rol in mijn leven. Dit is begonnen op de basisschool toen mijn meester mij wel eens verhalen vertelde over hoe marketing in elkaar steekt. Een jonge leeftijd natuurlijk, maar door mijn grote interesse was het iets waar ik vaak naar vroeg. Het was op den duur niet alleen mijn meester op de basisschool die mij meer leerde over marketing. Ik vroeg mijn ouders of zij me ook meer konden vertellen, zij zeiden dat ik maar boeken moest gaan lenen bij de bibliotheek.

Zo geschiedde. Ik heb tal van boeken verslonden over marketing en dat al voordat ik naar de middelbare school ging. Ik las bijvoorbeeld al over online en offline marketing en ik las over inbound en outbound marketing. Op de middelbare school genoot ik van het vak economie. Ik koos het economie en maatschappij vakkenpakket en als keuzevak nam ik management en organisatie. Hoe meer ik kon leren over marketing hoe beter. Tijdens mijn middelbare school ontmoette ik weer een docent die mij een hoop over marketing leerde. Hij zei mij dat ik commerciële economie moest gaan studeren, zodra ik mijn Havodiploma gehaald heb.

Dus dat gebeurde. Na de middelbare school ging ik marketingmanagement studeren. Ik leerde hier over SEO en SEA, leads, conversies en converteren. De grote interesse die ik al had vanaf dat ik een klein jongetje was, kon ik nu eindelijk op hoog niveau studeren. Alle ins en outs over marketing kwamen op mijn pad en ik leerde welke richting mij het meeste aantrok. Deze richting was het optimaliseren van websites binnen een zoekmachine. Ik vergrootte mijn kennis over SEO en SEA en focuste mij op dit vakgebied. Ik begon met het uitvoeren van zoekwoordenonderzoeken en met het optimaliseren van websites voor bekenden.

Het liep uit tot klanten met een bedrijf die beter vindbaar willen worden. Ik rondde mijn studie af en focuste mij volledig op deze werkzaamheden. Het aantal klanten en bekenden die ik hielp werd steeds groter en het zaakje waar ik klein mee begon groeide uit tot een bedrijf. Momenteel ben ik nog altijd bezig met het laten groeien van dit bedrijf. De marketing waar ik op jonge leeftijd al interesse in had is mijn heuze beroep geworden. Heb je een interesse, volg dan vooral je dromen en maak van je interesse je beroep.

Kevin, van marketing

Ga terug naar het overzicht